Lappeenrannan kesäteatteri

Lappeenrannan kesäteatteri sijaitsee Saimaan ympäröimällä korkealla niemellä, jonne on rakennettu linnoitusrakennelmia jo 1700-luvulla. Kesäteatteri on rakennettu entisöityjen linnoitusvallien lomaan. Sekä näyttämö että katsomo on katettu. Teatteri on esteetön, ja siellä on kesäteatterikahvila. Näytelmien lisäksi kesäteatterilla järjestetään yleisötapahtumia, konsertteja yms. Kesäteatterin osoite on Kristiinankatu 2b.

Alueella on myös kolme kaupungin museota, ravintoloita, kahviloita, käsityöläisten myymälöitä ja Suomen vanhin ortodoksinen kirkko. Lappeenrannan vilkas satama-alue esiintymislavoineen, ravintolalaivoineen ja torikojuineen on vain kiven heiton päässä kesäteatterista.

Tapahtumia Lappeenrannan kesäteatterilla

Lappeenrannan kesäteatterilla järjestettävistä tapahtumista ja keikoista ilmoitetaan kesäteatterin Facebook-sivulla.

Kaupunki vuokraa kesällä aktiivisesti kesäteatteria eri toimijoille. Vuokraamiseen liittyvissä tiedusteluissa neuvoo Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut.

LIPUNMYYNTI

Uuteen ikkunaan aukeava linkki, joka vie erilliseen lippu.fi-lipunmyyntiin.Linkki, joka avaa lipunvarauksen sähköpostiviestillä.

Liput

Peruslippu 39,50 €

Pyörätuoli + avustaja 39,50 €

Lapset 26,60 €

Ryhmämyynti

Ryhmäliput (minimi 10 hlöä) 34 €

Ryhmälippuja voi varata ennen esityskautta: puh. 044 746 7757 tai
liput@pinkyponky.fi

 • Lähtisitkö? on romanttinen musiikkikomedia, jossa tärkeää osaa näyttelee Suomen juhannus!

  Mitä tapahtuu kun kuvataiteilija Malla (Vuokko Hovatta) ja ex-miehensä hammaslääkäri Sami (Jani Karvinen) joutuvat yhdessä juhannuksen viettoon samalle mökille? Mallan ja Samin tytär Laura (Sofia Arasola) on saanut entisen avioparin pitkästä aikaa yhteen, koska Lauralla on suuria uutisia puolisonsa Sonjan (Aino Sirje) kanssa. Keskikesän juhlintaan liittyy yllättäen myös nuori komistus Jaakko (Heikki Ranta), jolla tuntuu olevan historiaa yhden jos toisenkin mökillä olevan kanssa. Oman lusikkansa tähän kesäkeittoon sotkee mökin varsinainen omistaja Jan-Ove (Ville Pusa), joka osallistuu tiiviisti juhannuksen tapahtumiin. Esitystä rytmittävät Pave Maijasen tunnetut hitit kuten "Lähtisitkö", "Elämän nälkä" ja "Jano".

  Lappeenrannan kesäteatterin näyttämöllä nähdään huikea kattaus tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä!

  Heikki Ranta on tunnettu TV- ja elokuva töistään (mm. Napapiirin sankarit, Putous, Pohjoisen tähti). Lisäksi Heikki on näytellyt mm. Kirkaa Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa. Vuokko Hovatta on pitkän linjan näyttelijä ja muusikko. Vuokko on tuttu Helsingin kaupunginteatterin ja Kansallisteatterin lavoilta, kuin myös Ultra Bra yhtyeen solistina. Jani Karvinen on Kansallisteatterin vakituinen näyttelijä, Aino Sirje on tuttu Lappeenrannan kaupunginteatterista. Sofia Arasolan on voinut bongata vaikka Rantabaari -sarjassa tai Turun kaupunginteatterin lavalla. Ville Pusa on palkittu muusikko ja näyttelijä, joka on ollut monessa mukana.

  Miten exät ja nyxät selviävät yhteisestä juhannuksesta? Montako salaisuutta tulee julki, ennen kuin koko kokko on kokonaan hiipunut?

  Tule mukaan kesän iloisimpaan komediaan, lauletaan ja nauretaan yhdessä!

  Esitykset Lappeenrannan kesäteatterissa 27.6.-3.8.2024

  Liput www.lippu.fi

  Peruslippu 39,50 € + tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)

  Ryhmäliput 34€ (minimi ryhmäkoko 10 hlö). Varaa ryhmäliput: p. 044 746 7757 tai liput@pinkyponky.fi

  27.6. klo 18
  28.6. klo 18
  29.6. klo 14
  3.7. klo 18
  4.7. klo 14 ja 18
  6.7. klo 14
  10.7. klo 18
  11.7. klo 14 ja 18
  13.7. klo 14
  16.7. klo 18
  17.7. klo 18
  18.7. klo 14
  20.7. klo 14
  Ti 23.7. klo 18
  24.7. klo 18
  25.7. klo 14 ja 18
  30.7. klo 14 ja 18
  31.7. klo 18
  1.8. klo 18
  2.8. klo 18
  3.8. klo 14

  Lippuja voi ostaa www.lippu.fi. Lippuja saa myös lippupisteen puhelinpalvelusta puh. 0600 900 900 / (2 €/alk. min + mpm/pvm) tai myyntipisteistä kautta maan.

  Lipun hinta sisältää myynnin palvelumaksun. Esitetyn lipun hinnan lisäksi lippu.fi perii tilausmaksun sekä mahdolliset toimitus- ja maksutapa maksut. Lisätietoja maksuehdoista Lippupisteen sivuilta.

  Lippupisteen kautta tehdyt varaukset noudattavat Lippupisteen omia lunastusehtoja. Tarkista varauksen viimeinen voimassaolopäivä varausvahvistuksesta. Lunastamattomat varaukset purkautuvat automaattisesti. Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

  Kesäteatterin oma lipunmyyntipiste

  Lipputiedustelut ennakkoon puh. 044 746 7757 tai liput@pinkyponky.fi .
  Kesällä lipunmyynti on auki joka näytöspäivä klo 12.00 alkaen. Maksuvälineinä kesäteatterin lipunmyyntipisteellä käy pankkikortti. Ei käteismyyntiä!

  Välttääksemme ruuhkaa lipunmyyntipisteessä suosittelemme hankkimaan lippunne ajoissa lipunmyyntipisteestä verkosta tai oman kaupunkisi  myyntipisteeltä. Lappeenrannassa lippuja myy K-Citymarket Lappeenranta, Toikansuontie 4 sekä Asiakaspalvelukeskus Winkki, Villimiehenkatu 1. Winkissä käy maksuvälineinä kulttuurisetelit, Smartum, Epassi, ja Eazybreak sekä Virikeseteli.

  Ryhmämyynti

  Ryhmien kannattaa varata paikkansa esityksiin ennakkoon. Ryhmämyynnin palvelu on auki ja varauksia kesälle otetaan vastaan. Ota yhteyttä sähköpostilla tai soita, niin varaamme teille toivomanne esitys ajankohdan!

  Ryhmävaraukset puh. 044 746 7757 tai liput@pinkyponky.fi
  Ryhmälippu 34€ (minimi ryhmäkoko 10 hlö)

  Ryhmälippujen lunastusohje:
  Varatut ryhmäliput tulee lunastaa etukäteen.
  10–150 lipun varaukset on lunastettava viimeistään kuukautta ennen esitystä.
  Yli 150 lipun varaukset on lunastettava 6-8 viikkoa ennen esitystä.
  Tarkistathan lunastuspäivän saamastasi varausvahvistuksesta. Liput lunastat oman kaupunkisi myyntipisteeltä tai kesäteatterilta.
  Huom! Varattuja lippuja EI voi lunastaa R-kioskeilta!

  Lappeenrannan kesäteatteriin on helppo saapua ryhmän kanssa tilausajolla tai julkisella liikenteellä. Katettu katsomo takaa onnistuneen teatterielämyksen säästä riippumatta kauniissa Lappeenrannan linnoituksen maisemissa.

  Yli 30 hengen ryhmä varaukseen sisältyy ryhmänvetäjän lippu veloituksetta. Mahdollinen tilausajon kuljettaja saa lipun veloituksetta teatterin lipunmyynnistä paikalle saapuessaan.

  Ryhmillä on mahdollisuus ruokailla ennen tai jälkeen esityksen Kehruuhuoneen ravintolassa, joka sijaitsee noin 500 metrin päässä kesäteatterista. Kesäteatterin vieressä myös viehättävä Kahvila Majurska (www.kahvilamajurska.fi) sekä satamatorin pikkukahvilat vetyineen ja atomeineen.

  Tutustu Lappeenrannan tapahtumiin täältä:
  https://tapahtumat.lappeenranta.fi
  https://www.visitlappeenranta.fi
  https://gosaimaa.com/

  Lisätietoja:
  Kesäteatterin tuotanto:
  Tuotantovastaava: Carina Ahti
  tuottaja@pinkyponky.fi

  Sosiaalinen media:

  www.facebook.com/lprkesateatteri

  www.instagram.com/lappeenrannankesateatteri