Lappeenrannan kesäteatteri

Lappeenrannan kesäteatteri sijaitsee Saimaan ympäröimällä korkealla niemellä, jonne on rakennettu linnoitusrakennelmia jo 1700-luvulla. Kesäteatteri on rakennettu entisöityjen linnoitusvallien lomaan. Sekä näyttämö että katsomo on katettu. Teatteri on esteetön, ja siellä on kesäteatterikahvila. Näytelmien lisäksi kesäteatterilla järjestetään yleisötapahtumia, konsertteja yms.

Alueella on myös kolme kaupungin museota, ravintoloita, kahviloita, käsityöläisten myymälöitä ja Suomen vanhin ortodoksinen kirkko. Lappeenrannan vilkas satama-alue esiintymislavoineen, ravintolalaivoineen ja torikojuineen on vain kiven heiton päässä kesäteatterista.

 • Kaunis Veera -musikaalin viimeiset esitykset nähtiin lauantaina 4.8.2018.

  Lappeenrannassa saatiin kokea kesällä 2018 huipputason musiikkinäytelmä, kun Sinikka Sokka, Jussi Lampi, Sofia Arasola ja Mikko Rantaniva valloittivat Lappeenrannan kesäteatterin lavan yhdessä Jean S -orkesterin kanssa. 

  UIT ja Polarartistit haluavat kiittää yleisöä!

    Lappeenrantalaiselle yleisölle on mahtava esiintyä – täydet katsomot, huikeaa mukana elämistä, nautintoa, aitoa iloa ja riemua.Tänä kesänä Lappeenrannan kesäteatterissa tehtiin yleisöennätys, yli 18 000 katsojaa on hurmaantunut Kauniista Veerasta - Iso kiitos siitä!

  On aika kiittää myös yhteistyökumppaneita: Lappeenrannan kaupunki, Kehruuhuone, Vankkapuu, RTV Lappeenranta, Tirilän Puutarha, Laivaravintola Prinsessa Armaada, Scandic Hotels, Sokos Hotels, Saimaa Travel oy, Majurskan Café, Etelä-Karjalan Osuuskauppa.

  Toivomme että Kauniin Veeran sävelet soivat sydämissänne pitkään kesän kääntyessä kohti syksyä!