Lappeenrannan kesäteatteri

Lappeenrannan kesäteatteri sijaitsee Saimaan ympäröimällä korkealla niemellä, jonne on rakennettu linnoitusrakennelmia jo 1700-luvulla. Kesäteatteri on rakennettu entisöityjen linnoitusvallien lomaan. Sekä näyttämö että katsomo on katettu. Teatteri on esteetön, ja siellä on kesäteatterikahvila. Näytelmien lisäksi kesäteatterilla järjestetään yleisötapahtumia, konsertteja yms.

Alueella on myös kolme kaupungin museota, ravintoloita, kahviloita, käsityöläisten myymälöitä ja Suomen vanhin ortodoksinen kirkko. Lappeenrannan vilkas satama-alue esiintymislavoineen, ravintolalaivoineen ja torikojuineen on vain kiven heiton päässä kesäteatterista.

LIPUNMYYNTI

Kesän 2020 lipunmyyntitiedot ilmoitetaan myöhemmin.

ESITYKSET KESÄLLÄ 2020:

Ilmoitetaan syksyllä 2019.

 • LAPPEENRANNAN KESÄTEATTERISSA KESÄLLÄ 2020: KROKOTIILIROCK
  - Kesällä 2019 nähty Kari Tapion elämästä kertova näytelmä "Olen suomalainen" oli huippusuosittu
  - "Krokotiilirock"-näytelmässä nähdään yksi koko Suomen tunnetuimmista esiintyjistä: Virve Rosti

   Kesällä 2019 Lappeenrannan kesäteatterissa nähtiin huippusuosion saanut, Kari Tapion elämästä kertova näytelmä "Olen suomalainen". Näytelmä oli huippusuosittu ja keräsi miltei ennätysyleisön, yhteensä 17 500 silmäparia.

  - "Lappeenrannan kesäteatterin tämän kesän näytelmä "Olen suomalainen" on saatu päätökseensä! Katsojamäärä hipoo uutta yleisöennätystä ja ottaen huomioon kylmän alkukesän, on tulos erinomainen. Lappeenrannan kesäteatteri on saanut hyvän jalansijan maamme suurien kesäteatterien joukossa ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kesään", kommentoi "Olen suomalainen" -näytelmän tuotannosta vastanneen Polartuotanto Oy:n toimitusjohtaja Marko Nuutinen kulunutta kesää.

  - "Polartuotanto Oy" haluaa kiittää kaikkia katsojia ja yhteistyökumppaneita hienosta yhteistyöstä. Oikein mahtavaa syksyä kaikille!" päättää Nuutinen.

  "KROKOTIILIROCK" VALTAA LAPPEENRANNAN KESÄTEATTERIN KESÄLLÄ 2020


  Kesällä 2020 Lappeenrannan kesäteatterissa nähdään vauhdikas näytelmä, "Krokotiilirock", joka on hurmaavan hauska uutuuskomedia - tarina rohkeudesta, siitä miten ihminen saa voimansa takaisin ja muuttuu oman elämänsä sankariksi. Tunnelmaa siivittää loistava ja nostalginen rock-musiikki upean livebändin säestämänä.
   
  Pienessä Lempiäisten kylässä valmistaudutaan Heikin yllätysjuhliin, mutta yllätyksiä ilmaantuukin monesta suunnasta. Kun kauan piilossa olleet salaisuudet alkavat paljastua, kukaan ei ole enää entisensä. Tunteet kuohuvat kuumina kun kylänraitilla milloin tapellaan, milloin kuherrellaan.

  Juhlat uhkaavat peruuntua kun yksi saa burnoutin ja toinen raivarin. Miten vanhustenhoito, kierrätys ja arvokartanon purkutuomio liittyy kaikkeen tähän? Kuka pelastaa kartanon, kuka toisen ihmisen? Osuuko Amorin nuoli oikeaan kohteeseen ja antaa unelmille siivet? Mallan baari, jätteidenkierrätyspiste ja autotalli toimivat näyttämönä tässä elämänmakuisessa komediassa, josta ei käänteitä puutu. Onneksi rakkaus sulattaa sydämet ja musiikki pistää puntit vipattamaan katsomon viimeistä penkkiriviä myöten.

  "Krokotiilirock" on Miia Nuutilan käsikirjoittama ja ohjaama romanttinen musiikkikomedia, joka saa kantaesityksensä Lappeenrannan kesäteatterissa kesällä 2020.

  Lavan tähtinä tuikkivat Virve Rosti, Tommi Soidinmäki, Ushma Karnani, Panu Vauhkonen, Kirsti Valve sekä Lasse Karkjärvi. Liveorkesterina toimii Loyals-orkesteri. Musiikin sovitus ja harjoituttaminen: Antti Paavilainen.

  Esityspäivämäärät julkaistaan syksyllä 2019.

  ---

  Lappeenrannan kesäteatterin tuotanto:
  Polartuotanto Oy
  www.polartuotanto.fi

  Lisätiedot:
  Marko Nuutinen
  p. 0500 761 879
  marko.nuutinen@polartuotanto.fi

  Lue lisää teatteri+matkapaketeistamme:

  Sokos Hotel Lappee

  Scandic Hotels

  Saimaa Travel

Tapahtumasunnuntait

Elokuun jokaisena sunnuntaina: 4.8., 11.8., 18.8. ja 25.8.2019

Vaskimusiikin konsertit Pusupuistossa klo 14-15. Noble Brass.

Yhteislaulutilaisuudet kesäteatterilla klo 16-17. Vierailevat kuorot: Kuoromiehet 4.8. ja Carpe Diem 11. ja 25.8.

Tanssikonsertit kesäteatterilla klo 18-19. Esiintyjät: 4.8. Rajannuoret, 11.8. Niilin Helmet, 18.8. Lappeenrannan tanssiurheilijat ja 25.8. Taidekoulu Estradi.